E-mail: praktijk.braam@gmail.com
Telefoon: 06-12 41 47 25

Over Loes

Welkom bij mijn praktijk! Wellicht bent u op zoek naar iemand die u kan helpen? Op gebied van uw partnerrelatie of gezin? Lees dan gerust verder.
Soms loopt u tegen problemen aan binnen uw relatie of gezin en lukt het uzelf de problemen op te lossen of met hulp van iemand uit uw eigen omgeving. Soms lukt dit niet. Voor professionele hulp kunt u dan terecht bij mijn praktijk.

Ik heb jarenlange ervaring in het werken met ouders en kinderen, (hele of delen van) gezinnen en stellen.

De veerkracht en verbondenheid in relaties heeft me altijd geboeid en geraakt. Ik vind het erg belangrijk dat u zich veilig, gezien en gehoord voelt binnen de gesprekken.

Daar zal ik me ook op richten, omdat vanuit een veilige setting mensen makkelijker naar hun kwetsbaarheden kunnen gaan kijken en komen tot verandering. Als EFT therapeut help ik partners om zich (weer) te verbinden en zich veilig te voelen bij elkaar.

Ik ben geregistreerd relatie- en gezinstherapeut bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en gezinstherapie (www.nvrg.nl). Relatie en gezinstherapie is een erkende vorm van psychotherapie. Voor leden van de NVRG geldt dan ook de Beroepscode voor Psychotherapeuten.
Daarnaast ben ik gevorderd EFT-partnerrelatietherapeut (www.eft.nl), contextueel geschoold bij Leren over Leven (www.lerenoverleven.org) en heb ik de opleiding Attachment Focused Family Therapy (AFFT van Dan Hughes) gevolgd. Een behandeling voor herstel van veilige hechting tussen ouders en kinderen. In 2020 heb ik de VCT-Master opleiding gevolgd tot traumabehandelaar van volwassenen met vroeg kinderlijke traumatisering (www.celevt.nl).

Naast mijn eigen praktijk ben ik werkzaam als systeemtherapeut bij een FACT-team Jeugd in Ede. Dit is een team dat zorg biedt aan zorgwekkende en zorgmijdende jongeren met psychiatrische problemen (en hun ouders).

Ik ben getrouwd, moeder van vier volwassen kinderen en oma van drie kleinkinderen.

www.loesbraam.nl