E-mail: praktijk.braam@gmail.com
Telefoon: 06-12 41 47 25

EFT – partnerrelatie

Gelukkig stel op het strandU voelt zich eenzaam naast uw partner. Het lukt niet (meer) om elkaar te begrijpen en gesprekken lopen elke keer uit op (dezelfde) ruzie. Of de glans is door de jaren heen van uw relatie af en u mist die sprankeling. Binnen EFT ga ik met u op zoek naar het leren onderkennen en stoppen van destructieve interactiepatronen, maar daarna ook naar het terugvinden van de liefde, veiligheid en verbondenheid in uw relatie. Een goede, nabije relatie bestaat uit autonomie-in-verbondenheid, waarin u beiden eigen ruimte hebt en zich geaccepteerd voelt zoals u bent.

In partnerrelatietherapie wil ik u helpen om elkaar vast te houden, er voor elkaar te zijn en zo samen zware tijden te doorworstelen.

Maar het kan zijn dat het niet meer lukt om uw relatie te verbeteren. Soms blijkt een van de partners al te zijn afgehaakt. Binnen relatietherapie kan ik u helpen om daarover (samen) een besluit te nemen. En als u kiest om uit elkaar te gaan, kan ik u begeleiden bij het afstand nemen als partners, maar te blijven samenwerken als ouders van uw kinderen.

 

Een goede introductie tot EFT is de bestseller van Sue Johnson (2009), Houd me vast  – Zeven gesprekken voor een hechte(re) en veilige relatie.

www.loesbraam.nl